(MK) Доцнат реформите во системот на државно финансирање на граѓански организации на централно ниво

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Овозможивме јакнење на капацитетите во неколку клучни области

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Креирана критична маса на граѓански организации за зајакнување на транспарентноста и отчетноста

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Регионални и глобални размислувања за отчетноста на граѓанските организации на Балканот

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Регионална работилница за отчетност на граѓанските организации

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Кодекс за граѓански организации: искуството од соседна Албанија

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Пет успешни приказни за подобрената отчетност на мрежите на граѓански организации

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Кодексот ќе ги подобри граѓанските организации и ќе ја зголеми довербата во нив

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) Како здруженијата кои меѓу првите одговорија на пандемијата, станаа први на листата за кратење на буџетот

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) ОК2015- систем за управување со квалитет на граѓански организации во Хрватска

Sorry, this entry is only available in Macedonian.