Вести

Отоврено писмо до граѓанските организации за одбележување на Глобалната недела за отчетност

12/11/2018

Почитувани претставници од граѓанските организации, Ве повикуваме да ни се придружите во одбележувањето на Глобалната недела на отчетност во период од 12 до 16 ноември 2018 година. За нас е важно оваа недела сите заедно да покажеме дека имаме волја да ги промовираме и практикуваме 12-те заложби од Глобалниот стандард за отчетност, за она што […]