Вести

(MK) Менторска поддршка за граѓански организации

Tuesday September 22nd, 2020

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(MK) На еден клик до поголема отчетност: Rendir App – Биди отчетен

Monday September 21st, 2020

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Управување со ризик во граѓански организации- чекор поблиску до навремени и соодветни решенија!

Tuesday July 7th, 2020

Обуката за управување со ризик во граѓанските организации им помогна на 19 учесници да ги зајакнат капацитетите на нивните организации за предвидување и управување со ризици. Таа се одржа од 19 до 29 јуни преку онлајн платформата ЗООМ. Обучувачката Вероника Волдан ја потенцираше важноста од проценката на ризик, како  и воспоставувањето и практикувањето на функционални […]