Вести

(MK) Консултации со граѓански организации за утврдување на приоритетни области за финансирање од Буџетот на Владата за 2020г.

Thursday November 21st, 2019

58 претставници на граѓански организации учествуваа во консултациите за утврдување на приоритетни области за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите од Буџетот на Владата на Република Северна Македонија за 2020 година. Консултациите се одржаа во периодот до 12 до 15 ноември 2019г. во Скопје, Битола и Штип, а целта беше преку нив да […]

(MK) Повик за учество на дводневна обука

Thursday November 21st, 2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian.